Name Badgets

Vikten av första intrycket

Vikten av första intrycket

Det första mötet med dina blivande kunder kan göra stor skillnad i huruvida affären blir av eller ej. Innan du ens hinner säga ett ord har de redan en uppfattning om dig – och denna bygger mest på hur du ser ut och uppför dig. Därför är en snygg outfit A och O i första kontakten. Och man väljer ju sina kläder noggrant för det mesta, vad man än ska uträtta för ärende. Men vilka regler gäller när du och dina medarbetare inom serviceyrket alla bär någon sorts uniform på er? Då är det som skiljer den ene från den andre inte större än en namnbricka som bärs på bröstfickan. Denna, precis som kläderna, kan berätta mycket för den intresserade om vilken sorts erfarenhet du besitter.

 

Mer än bara namn på plåt

Namnbrickor, eller name badges som de kallas på engelska, kan verka enkla. Men du kan få mycket att rymmas på den lilla ytan. Ditt namn, den uppgift just du har på arbetsplatsen, samt också små symboler som berättar för kunden vilka språk du talar och andra sätt du kan hjälpa till på… Stilen du valt säger också mycket om ditt varumärke – står ni för billigt skräp, eller är det elegans, kvalitet och framtidsvision som gäller? 

 

 

Designa företagets namnbricka själv

Har du bestämt att dina medarbetare inte ska gå runt med generiska plåtskyltar, utan att ni ska ha något värdigt över er verksamhet, kanske du funderar på var dessa värdiga namnbrickor kan hittas. De goda nyheterna är: för det mesta är de inte längre bort än en sökning på nätet! På webbsidor som https://www.unisto.se/ kan du hitta namnbrickor i många olika modeller och utföranden, samt erbjudande om att designa brickan själv. Det finns även olika priskategorier att välja mellan. På så sätt kan du finslipa ditt varumärke och öka kundens förtroende för kvaliteten du levererar.