fasadtvätt Lund

Uppnå optimala resultat vid fasadtvätt i Lund

Uppnå optimala resultat vid fasadtvätt i Lund

En ren fasad fri från smuts, föroreningar och påväxt är i regel en välmående fasad. Förutom att hus ser så mycket bättre och fräschare ut då de är rengjorda så är det även något som gör att den kan hålla längre. Påväxt kan till exempel binda fukt till ytan och orsaka fuktskador som kan kräva diverse kostsamma åtgärder för att återigen få ett välmående hus. Men det finns även andra fördelar med en noggrann fasadtvätt. 

En tvätt kan göra att du slipper måla

Vissa gånger kan en smutsig fasad ge intrycket av att hela byggnaden behöver målas om då det i själva verket endast behövs en rengöring. Genom att tvätta fasaden kan den se nästintill ny ut, vilket gör att man kan slippa måla om den. Det gör att det kan vara klokt att först boka en fasadtvätt för att se om det räcker, för oavsett om det visar sig att fasaden behöver ett nytt lager färg så bör den vara rengjord innan man sätter igång och målar.

Företag med erfarenhet av olika fasadtyper

För att rengöringen ska bli riktigt grundlig och därmed ge ett bättre slutresultat kan det många gånger vara klokt att anlita experter som kan utföra jobbet. Hustvättarna är ett företag som tvättar fasader i Lund, Malmö och på andra skånska orter med gott resultat. De tvättar alla typer av fasader såsom putsfasad, tegelfasad, plåtfasad och träfasad.

Rätt metod ger bästa resultatet

Hustvättarna är såklart även medvetna om att olika fasader kräver olika metoder och de anpassar därför allt från arbetstryck till temperatur för att uppnå ett skonsamt och samtidigt optimalt resultat. Hustvättarna tvättar på ett varsamt och effektivt sätt bort alger, smuts och föroreningar från fasaden. För en komplett rengöring av huset erbjuder de även taktvätt, något som är minst lika viktigt som fasadtvätt då det handlar om bostadens välmående.

Läs mer om vad Hustvättarna kan göra för din fastighet på https://hustvattarna.se/.