teleskoptruckar

Teleskoptruckar att hyra i Trelleborg

Teleskoptruckar att hyra i Trelleborg

Om man ska välja en maskin att ha på en byggplats så ska man välja en teleskoptruck. Det är en maskin som kan göra det mesta man önskar sig. Förutom att en teleskoptruck kan lyfta och lossa precis som en vanlig motviktstruck, så kan man även tilta gafflarna och få dem att förlängas framåt. Det innebär att man kan nå över gropar och även nå in i en lastbil för att lossa gods. Men det finns mycket mer som man kan göra med maskinen.  

Ett flertal tillbehör

När man bestämt sig för att hyra teleskoptruckar i Trelleborg så kan man även fundera över vad man vill ha i tillbehör. Det finns skopor, borstar, långgafflar och mycket mer som går att välja till, beroende på vilket behov man har på arbetsplatsen. Saknar man förare så kan man även passa på att hyra en sådan, för att kunna hantera trucken på rätt sätt. 

Det krävs också en speciell utbildning för teleskoptruck, precis som det finns olika utbildningar för alla truckar som kan hyras på marknaden. Men har man själv rätt kort eller har någon i personalen som har det, så kan man välja att endast hyra trucken under den tid som man själv väljer.  

Skötsel och omvårdnad

Det är viktigt att veta hur man sköter om sin teleskoptruck och därför får man instruktioner även i det, när man utbildas. Förutom den dagliga omvårdnaden och skötseln ska man även boka service och se till att alla reparationer sker så fort man märker av något fel. 

Om man är snabb så kan man spara mycket pengar, istället för att något ska gå helt sönder eller dra med sig andra delar i fallet. Som van förare brukar man kunna laga det enklaste, eller åtminstone vara duktig på att veta vad som är fel på den maskinen som körs.