modulsystem

Skapa nytt kontor med modulsystem

Skapa nytt kontor med modulsystem

Äntligen ska renoveringen av ert gamla kontor bli av, och ni ser verkligen fram emot det med glädje. Men hur ska ni kunna fortsätta att arbeta under tiden? Kunderna kommer inte att avta bara för att en renovering ska bli av. Och hur ska ni göra med all dokumentation och lönehantering? Tänk om det hade funnits ett sätt att se till att ni har ett kontor att arbeta på trots att det samtidigt sker en renovering av det gamla.

Och ja, det är precis vad det gör. Finns en möjlighet att ha ett kontor vid sidan av det gamla, medan en renovering pågår. Med ett modulsystem kan ni skapa en nästan exakt kopia av det kontor ni redan har. Eller till och med uppgradera kontoret till något ännu bättre. Det är bara att bestämma er för vad ni vill ha, göra en beställning och fortsätta arbeta som om inget hade hänt.  

 

 

Bättre än det befintliga

Den stora fördelen med moduler är att ni kan bygga ihop precis vad ni vill. Så varför inte passa på att ta in utrymmen och funktioner som ni saknat men inte har? Vad sägs om ett riktigt stort och fint mötesrum eller en matsal där ni kan anordna personalfester? Det kanske kan vara skönt att ha en dusch för dem i personalen som cyklar till arbetet. Eller fler toaletter så ni slipper slåss om de få ni har.

Det enda problemet med att ta in moduler vid renoveringar och tillfälliga behov är att det kan vara svårt att skiljas ifrån dem när den dagen kommer. Därför är det också vanligt att en del moduler kan bli ståendes kvar i månader och år efter att behovet egentligen är borta. Det är helt enkelt så smidigt och enkelt att ha de där extra ytorna för extra personal, eller alla veckans vanliga möten.