stormsäkring markis

Säkra semestern inför hårda vindar

Säkra semestern inför hårda vindar

På semestern vill man bara koppla av, ta det lugnt och njuta av sol och värme. En mysig resa med husbilen eller husvagnen och vackert väder är en dröm som många ser fram emot. Men man får ha i åtanke att vädret snabbt kan slå om med hårda vindar. Då gäller det att planera inför semesterresan och vara väl förberedd om det skulle blir dåligt och blåsigt väder och kanske till och med storm.

Har man då en markis monterad på sin husvagn eller husbil kan det i sådana fall lätt hända att den slits loss och blir skadad eller helt enkelt går sönder. Det kan man enkelt förhindra genom att förankra markisen med en stormsäkring markis och slipper därmed en onödig utgift om olyckan skulle vara framme.

Med en stormsäkringssats minskas risken avsevärt för att markisen ska skadas eller gå sönder. Du säkrar markisen enkelt genom att sätta fast den i starka fästen som förankras i marken. På så vis slipper du onödiga utgifter med ett enkelt och billigt hjälpmedel. En investering som är väl värt att satsa på. Säkringssatsen består av två dämpande fjädrar och rejäla jordankare.

De kraftiga plastbeslagen har justerbara band och spiralfjädrarna på fästena gör att de avlastar markisen när det blåser. Den här satsen är avsedd för markiser med stödben.

På Rojo Campingtillbehör hittar du stormsäkringssatser som passar alla typer av markiser till husbilar och husvagnar. De har även andra campingtillbehör som kem, el- och hushållsprodukter. Förutom tillbehör till husbilar och husvagnar finns här även produkter till tält och båtar. Bland hushållsprodukterna finns en mängd olika saker som man kan behöva, som dricksglas och vinglas i tålig plast som går att diska i maskin, flata och djupa plasttallrikar, bestick i plast och knivar i rostfritt stål etc. Så gott som allt som man kan behöva i ett hushåll.

Bland campingprodukterna hittar man här allt från tältpinnar i olika utföranden till saker som kan vara roligt att ha på fritiden, som beach-volleyboll, vattenstudsboll, simring och sällskapsspel.

En annan viktig detalj är att ha en brandvarnare i sin husvagn eller husbil. Likaså är en värmefläkt skönt att slå på om det skulle bli regn och rusk på semestern. Då är det bra om man även kan ställa in fläkten på kalluft om värmen skull bli för påtaglig. Rojo Campingtillbehör har fri frakt om du beställer inom Sverige och beställer du från utlandet är frakten 200 kr. Du får dina varor inom 3-5 arbetsdagar och har fri retur inom 14 dagar om det skulle vara något som du vill returnera.