motoroptimering

Motoroptimering ger din bil nya krafter!

Motoroptimering ger din bil nya krafter!

editorial

Ibland kan man tycka att det är lite synd att vi är så duktiga på att köpa in nya saker, men så dåliga på att ta hand om sådant vi redan har. Många cyklar skulle bli som nya om vi bara anlitade en bra cykelverkstad för lite puts. Det samma gäller bilar. Många bilar rullar många mil utan att de egentligen tas hand om på rätt sätt. 

En god bilvård handlar inte bara om den obligatoriska resan till milservice, byte av däck och ett och annat besök på bilbesiktning (och i värsta fall dubbla besök på bilbesiktningen). Med god bilvård kan man ge bilen extra liv mellan alla tråkiga måste-besök och med det få en helt ny körupplevelse. Kanske kan pendlingen till jobbet bli lite trevligare och en tripp till svärmor måste inte vara en nära-döden-upplevelse. 

 

motoroptimering

Ta hand om hela din bil

Kanske har man någon gång besökt en bilvårdsfirma för att få lite extra glans i lacken, eller se till att en bilrekond får bort lukten av gammal sur mjölk. Även en gammal bil kan lukta nybil! Det är kanske inte lika känt att du även kan ge bilen en motoroptimering, en extra genomgång och uppfräschning av motorn, bromsarna och styrsystemen. Med motoroptimering blir inte bara utsidan fin. 

Man behöver inte gå till olika firmor för att fixa allt det här. Går man till rätt ställe kan de lika väl polera lacken, som att putsa instrumentbrädan och ställa in bränsletillförseln till cylindrarna. Här kan du hitta en sådan firma: https://www.team1.se/. Kanske vet man inte hur man ska göra och då finns det en extra anledning att besöka den erfarna firman som sitter på ett helhetsperspektiv och en yrkesskicklighet i många olika delar. Lämna in bilen och fråga – hur får man rosthögen att både lukta gott och spinna som en katt?