Ögonlaserbehandling

Med hjälp av en ögonlaserbehandling behöver du inte bekymra dig om nya glasögon eller linser

Med hjälp av en ögonlaserbehandling behöver du inte bekymra dig om nya glasögon eller linser

editorial

Synfel är något som är väldigt vanligt hos både unga och gamla. Vissa klarar sig i väldigt många år utan att behöva något hjälpmedel i form av linser eller glasögon för att kunna se bra, medan andra behöver det redan från barnsben. Det är väldigt bra att det finns sätt att enkelt kunna korrigera sin syn genom att sätta i linser eller ta på sig glasögon eftersom det annars skulle kunna leda till stora bekymmer i vardagen. Ibland kan det dock vara väldigt besvärligt och det allra bästa skulle trots allt vara att alltid kunna se bra.

En ögonlaserbehandling kan underlätta i vardagen

Med en ögonlaserbehandling kan man få lika bra syn som när man har på sig sina bästa glasögon eller linser, dygnet runt. För även om det är en väldigt enkel lösning att ta på sig ett par glasögon eller linser så kan det i vissa fall ställa till besvär. Vid fysisk aktivitet är det ofta besvärligt att behöva ha på sig glasögon eftersom de kan röra sig på huvudet och imma igen när man blir varm.

Ögonlaserbehandling

Då kan linser vara en bra lösning, men det är dessvärre inte alla som kan använda sig av just linser. Dessutom kostar linser pengar varje månad och ett par glasögon är i regel väldigt dyra. Så även om en ögonlaserbehandling kan kosta mycket vid behandlingstillfället så finns det goda chanser att man inte behöver bekymra sig om att lägga mer pengar på sina ögon i framtiden. 

Ögonlaserbehandling i Stockholm med fem års trygghetsgaranti 

Hos Lamera Medical Clinic i Stockholm erbjuder de ögonlaserbehandlingar till personer med mindre eller större synfel som är mellan 20 och 45 år gamla. Lamera Medical Clinic har valt LASEK som ögonlaserbehandlingsmetod på grund av att det är den äldsta och mest beprövade laserbehandlingen i hela världen. De första fem åren efter en ögonlaserbehandling hos Lamera Medical Clinic ingår fria kontroller och även kompletterande behandlingar vid behov, läs mer på https://www.lameramedical.se/ogonlaserbehandlingar/.