dhl

Man kan lita på att DHL löser leveransen

Man kan lita på att DHL löser leveransen

Att skicka paket är något som för vissa är en daglig rutin medans andra aldrig har vågat sig på det. För den ovane kan det kännas krångligt att skicka iväg något större än ett brev och man kan känna sig orolig för att göra något fel så att paketet inte kommer fram. Oavsett om man är van eller ovan med att skicka paket, privatperson eller företagskund så är DHL ett fraktbolag som man tryggt kan skicka sina leveranser med.

Ett företag med hög standard

Vare sig man vill skicka paket inrikes eller utrikes så kan man lita på att DHL fixar jobbet. DHL är ett av de främsta fraktbolagen i världen med mycket omfattande transportresurser.

De är pålitliga och säkerställer alltid tidsenlig leverans oavsett arbetsbelastning, med dem kan man helt enkelt vara trygg med att paketen anländer snabbt och säkert hos mottagaren. Väljer man att skicka med DHL express så kan man sända inrikes eller utrikes paket på upp till 70 kilo och det levereras redan nästa möjliga arbetsdag.

Få ett ännu bättre pris med samma trygga leverans

Om man bokar sin leverans genom Paket.se kan man dessutom få ett ännu mer förmånligt pris än vad DHL redan erbjuder. Anledningen till att det är möjligt beror på att när man beställer leverans direkt via DHL betalar man för både frakt och kundservice.

Gör man det via Paket.se istället så behöver man inte betala för kundservicen utan den står de för själva utan extra kostnad. Ytterligare en anledning till att de kan erbjuda så låga priser på leveranser med DHL är tack vare den stora mängd som Paket.se bokar hos dem. Sammanfattat så kan man helt enkelt få samma trygga leverans och bra kundservice till ett bättre pris. Det är dessutom superenkelt att beställa paketleveranser via Paket.se, det blir en ”win-win situation” helt enkelt.