magasinering

Magasinering - ett enkelt sätt att lösa förvaringsproblem

Magasinering - ett enkelt sätt att lösa förvaringsproblem

För den som har mer saker än den just nu har plats för är magasinering en smart lösning. Genom att magasinera en del av bohaget kan man frigöra plats under en period samtidigt som man enkelt kan hämta de saker man behöver. Det finns många anledningar till att man kan vilja magasinera en del av det som finns i hemmet. Flytt till mindre bostad, utlandsflytt eller skilsmässa är några exempel. Korttidsmagasinering av möbler för att kunna få hemmet att se luftigare ut inför en bostadsförsäljning är också en möjlighet som många utnyttjar. Att magasinera ett dödsbo tills dess att arvingarna har tid och ork att ta sig an det kan vara ett bra sätt att underlätta sorgearbetet.

 

 

Passar även för företag

 

Det är inte bara privatpersoner som använder sig av magasinering. För företag som har möbler som tillfälligt inte används är det också en bra lösning. På så vis behöver man inte göra sig av med kvalitetsmöbler som köpts in. Det blir enkelt att byta möbler för att möblera om på exempelvis kontoret och anpassa det efter nya medarbetare och deras behov. Kanske kommer företaget expandera så småningom och då är det fint att ha en del utrustning att ta fram.

 

Utgå från dina behov

 

Det finns olika typer av magasineringslösningar och det är viktigt att fundera igenom vilka önskemål man har. Det är värt att se vilka öppettider magasinet har så att man vet när man kan hämta och lämna saker. Vissa magasineringsföretag har öppet dygnet runt, vilket kan passa bra för den som har obekväma arbetstider och ofta behöver besöka magasinet. För att vara trygg med att ens saker förvaras på ett säkert sätt bör man välja ett företag med larm och försäkring. Ett företag som erbjuder magasinering i Uppsala med såväl larm som försäkring är Flyttharry AB.