begravningsbyrå

Liv och död i förändringens tid

Liv och död i förändringens tid

Vi lever i en tid av alltför snabba farväl. I skrivande stund börjar vi närma oss 80 dödsfall till följd av Covid-19, den sjukdom som coronaviruset leder till. Dessvärre kommer flera av oss att få vara beredda på att säga våra sista ord till människor vi älskar, eftersom vi fortfarande bara är i början av epidemin.

Vissa kanske redan nu har förberett sig genom att besöka en begravningsbyrå, eller i varje fall kolla in på någon byrås hemsida: https://www.xn--begravningsbyrmalm-iub85a.nu/

Detta är inte ord som ska göra dig som läser detta rädd. Utan mer förberedd på en framtid som kanske, eller kanske inte, kommer att äga rum i just ditt liv. Vad som än händer så står vi alla garanterat för omställningar här i livet.
Hur stort avtrycket efter viruset kommer att bli går inte riktigt att förutse just nu. Däremot att världen kommer att se annorlunda ut efter är en sak som är helt klar.

Vi kommer alla att vara lite mer bekanta med hur ömtåligt livet är. Oavsett om vi själva drabbats direkt eller bara genom rapporteringen i medierna tar del av de offer som viruset skördar. Samtidigt har vi chansen till att komma närmare varandra som individer.
Många av oss spenderar mycket mer tid tillsammans nu än tidigare då vi kanske jobbar hemifrån och har familjen hemma. På så sätt så knyter vi djupare band med varandra. Gissningsvis kommer detta att leda till en varmare värld efter att virusets kritiska period är över.

För man ska komma ihåg att vi människor har en fantastisk förmåga till att anpassa oss och bli stärkta av de motgångar som vi ställs inför. Låt detta bli en tröst och ett hopp i denna krävande och prövande stund. En tid då många känner oro inför framtiden. 
Något gott kommer som sagt garanterat att komma ut ur det här.