Kosttillskott

Kosttillskott och örter från Herb Pharma - För din hälsa

Kosttillskott och örter från Herb Pharma - För din hälsa

Herb Pharma är ett svenskt företag som utvecklar högkvalitativa kosttillskott och örter för att förbättra människors hälsa. Målet är att hitta de bästa råvarorna och sammansättningarna som finns tillgängliga på marknaden för att hjälpa människor att uppnå ett bättre mående. De har en webshop där du kan hitta deras unika produkter, men främst rekommenderar de att du söker råd från deras duktiga terapeuter som har kliniker runt om i Sverige.

Naturens skafferi!

Att använda örter och kosttillskott har använts i tusentals år för att hjälpa människor att må bättre. Herb Pharma försöker förena modern medicin med gamla kunskaper för att hitta den bästa lösningen för varje individ. Deras sortiment är utformat för att hjälpa till med allt från huvudvärk och migrän till värk i kroppen och trötthet.

https://herbpharma.se/herb-pharmas-orter

Herb Pharmas produktutvecklingsresa

Företagets grundare har själv kämpat med hälsoproblem, vilket är en av anledningarna till att de är så noga med vilka produkter de utvecklar. De vill att deras produkter ska ha hög kvalitet och verkligen hjälpa människor att må bättre. Deras sortiment består idag av 12 olika växtbaserade kosttillskott och de har flera produkter som är under utveckling och som kommer att lanseras under 2023.

Kosttillskott

Grundfilosofin bakom Herb Pharma

Företagets grundfilosofi är att deras sortiment ska vara unikt och innehålla ingredienser av högsta kvalitet. De har full kontroll över ingredienserna i deras produkter och använder sig av ekologiska ingredienser där det är möjligt. De är stolta över deras sortiment och är först i Sverige med den unika tekniken bakom deras trelagers tabletter Qi forte och B, där de olika lagren frisläpps vid tre olika tidpunkter.

Handla örter i vår E-terapi

Företaget har en specifik rekommendation för vilken ordning man ska ta deras örter i, baserat på deras mångåriga erfarenheter. De rekommenderar att man börjar med Laxi, Uri och Ginger och därefter går vidare till Candi, Hepa och Tamin. De har även multivitamintabletten Qi forte och B-vitaminet B i deras sortiment. Om du är osäker på vilka produkter som passar just dig rekommenderar de att du kontaktar deras terapeuter.