sexleksakerna

Introducera sexleksaker med en partner

Introducera sexleksaker med en partner

Sexleksaker har fortfarande en liten tabu-stämpel som tycks svår att sudda bort, och många svenskar har också svårt för att uttrycka till sin partner vad de gillar och vad de inte gillar i sovrummet. Att använda sexleksaker kan vara ett fantastiskt sätt att som par komma närmare varandra, men det gäller att veta när och hur ämnet ska tas upp, så att partnern inte missuppfattar och känner sig otillräcklig.

 

 

Sexleksaker är inte ett substitut

 

Det är viktigt att förstå att sexleksaker inte endast är till för de som inte har någon att ha sexuellt umgänge med, utan att de även kan vara ett sätt för par att liva upp det lite extra när det är dags att rulla runt i höet. Att upptäcka och utforska tillsammans kan vara ett bra sätt för två (eller fler) personer att komma närmare varandra. Vem vet, kanske upptäcker man något som man inte ens visste att man gillade när man väl börjar surfa runt på hemsidor som Lovebuddy.se?

 

Välj rätt tillfälle

 

När det är dags att ta upp ämnet så gäller det att välja rätt tillfälle, speciellt om man är osäker på om ens partner skulle vara intresserad. Man får helt enkelt ta mod till sig, välja ett tillfälle när alla är nöjda och glada, och sedan ställa frågan lite förföriskt och spontant, om man tror att det skulle passa in i situationen. Man kanske kan viska något i stil med: “Ska vi inte testa och köpa lite sexleksaker? Skulle du gilla det?” Detta har ju då en helt annan ton än om man missnöjd skulle muttra att man vill inhandla en dildo när man ligger där sida vid sida. Det handlar helt enkelt om kommunikation och respekt, och om att göra det som alla inblandade känner sig bekväma med. Målet är ju nämligen att det ska förbättra sexlivet för båda.