hotell

Hotellet för dig

Hotellet för dig

Behöver du se något annat än hemmets fyra väggar? Ska du besöka släkt och vänner som har det lite väl trångt hemma? Vill du ha en egen vrå när natten kommer? Inga problem.

På Ekerö finns allt du kan önska dig. Det finns lika många anledningar till hotellvistelser som det finns människor. Vissa av oss behöver bo på hotell för arbetets skull. Andra är på besök hos personer de inte har möjlighet att övernatta hos. Många längtar efter en kravfri weekend med hotellfrukost och en säng som någon annan bäddar.

Ekerö är frid intill storstad

Att det kan vara så lugnt och fridfullt intill en storstad. Ekerö erbjuder alla fördelar en ö ger och inga nackdelar. Där finns all service och många trevliga utflyktsmål. Där finns den alltid närvarande Mälaren. Där finns den lugna lyxen hos ett trevligt och välutrustat hotell. Att bo på hotell betyder olika saker för olika personer.

Arbetar man uppskattar man kanske mest en lugn och skön sovplats och lättillgänglig och god mat. Är man på en smärre semester vill man troligen också kunna hitta lite aktiviteter och utflyktsmål i närheten. Grundreceptet är ändå detsamma för samtliga. Ett trevligt beläget hotell med bra mat.


Omgivningar att drömma om

På Ekerö är naturen vacker och servicen lättillgänglig. På ett hotell i Ekerö blir drömmen verklighet, exempelvis http://malarohotell.se/. Du har alltid nära till vatten och hotellet har både en liten trädgård och en terrass. Självklart finns wifi för kontakt med omvärlden – om man vill! Inget hotell är bättre än sin personal och här har hotellet verkligen lyckats.

Glad, positiv och hjälpsam personal gör allt för att du ska trivas gott under din vistelse. Glöm inte det bästa – hotellfrukost! En frukostbuffé där det bjuds på allt du kan önska dig i frukostväg. Så, vad väntar du på? Det är bara att lyfta luren och boka ett rum.