Profilprodukter

Gör reklam med profilprodukter

Gör reklam med profilprodukter

Att profilera sig som företag är oerhört viktigt. Idag används sociala medier till stor del för att nå ut med erbjudanden och kampanjer till den stora massan men att göra PR via profilprodukter är ett smart sätt att göra människor medvetna om företaget. Man kan dessutom välja att trycka på produkter som ändå kommer till användning i företaget. Har man till exempel speciella arbetskläder för sina anställda är det smart att trycka loggan och namnet på den. Är arbetarna ute och rör sig mycket bland människor gör man reklam för företaget varje minut utan att det kostar mer än själva tryckkostnaden. Det kan även vara uppskattat bland de anställda att få kläder som jackor eller mössor med företagsloggan på. 

Om man är på mässor eller liknande kan det också vara bra att köpa in produkter och trycka sin logga på som fungerar som giveaways, det kan vara allt från pennor och tablettaskar till tändstickor och nyckelringar. Det bästa är att välja en produkt som faktiskt används. Det är lätt att man trycker upp och delar ut på produkter som kanske inte får ett ultimat användningsområdet utan läggs i någon låda och glöms bort. 

 

Om man är ute efter profilprodukter i Stockholm kan man vända sig till FF Profilreklam. De har en lång erfarenhet av profilprodukter och är van att göra såväl profil- som arbetskläder, giveaways, USB-minnen och nyckelringar. De har idag uppåt tio avstalskunder som också har en egen lagerförd webshop och över hundra kunder som använder sig av deras unika webshopslösning. De har också ett showroom mitt i Stockholm, dit man kan gå för att prova storlekar på kläder och få inspiration. Om man ska trycka på kläder är det jättebra att kunna se dem i verkligheten och känna hur de känns och är i storleken så det blir rätt innan man trycker upp sitt parti.