Glasmästare

Glasklart

Glasklart

Har fönstret gått i kras? Eller vill du glasa in din altan så att du kan njuta av platsen året runt? Då är det dags att anlita en glasmästare. Att skära till och montera glas är just det en glasmästare gör. Av glasmästaren, eller glasteknikern som det även kallas, krävs både att man kan hantera modern teknik och traditionellt hantverk. För även om glas är ett material som inte syns, märks det definitivt om det inte fyller sin funktion. Arbetet är ett väldigt mångsidigt sådant. En glasmästare kan hjälpa dig med allt från altaninglasning och isolerglas till säkerhets- och skyddsglas.

 

 

Höga krav på glaset

 

Många av oss tänker nog att glas är ett ömtåligt material som inte håller värme, och att det därför inte lämpar sig för större ytor. I själva verket härdar glasmästaren material så att det blir så hållbart som det bara kan bli och nästintill omöjligt att förstöra. Forskningen kring glas har gått i raketfart de senaste 30 åren och materialet har utvecklats. Vi ställer höga krav på glasets säkerhet, det finns glas som är både brandsäkra och som i vissa fall tål beskjutning och sprängning. Glaset ska dessutom vara isolerande och samtidigt reflektera bort solljus. Idag finns till och med självrengörande glas, smidigt va?

 

Välja glasföretag

 

Det finns omkring 600 glasföretag runt om i Sverige, företag med bred kompetens och ett brett utbud av tjänster. Man förutspår att efterfrågan på glasmästare kommer att öka ännu mer i framtiden i och med att många inser fördelarna med glas. Se till att välja en glasmästare med stor erfarenhet inom branschen, en som är lyhörd och ger råd utifrån dina önskemål. Dessutom ska det vara till rimliga kostnader, utan att kompromissa med kvaliteten. Din Glasmästare är en glasmästare i Örebro som har som mål att ge dig den bästa servicen och det bästa resultatet: https://www.dinglasmastare.se/.