flos 2097

Flos 2097 är en lampa som kan ta belysningen till nya höjder

Flos 2097 är en lampa som kan ta belysningen till nya höjder

Belysningen i våra hem är väldigt viktig både ur ett funktionellt perspektiv men även för att alla möbler och annan inredning man lägger pengar på faktiskt ska kunna komma till sin rätt. Dålig belysning kan nämligen sänka intrycket av rummet, oavsett hur vacker inredning man än har möblerat med, precis som att bra belysning kan lyfta ett annars ganska tråkigt rum. Det kan därför vara väl värt att investera lite extra tid och pengar i sin belysning, både när det handlar om placering och styrka på lampan men framförallt även armaturerna i sig. 

Genomtänkt belysning blir mer funktionell 

Fördelar med att lägga pengar på designlampor är att de i regel är mycket genomtänkta i sin design (såsom att de inte bländar och ger god belysning) de ser dessutom otroligt bra ut där de sitter (eller hänger). Det är också klokt att lägga pengar på att köpa LED lampor eftersom de håller längre och kommer i flera olika nyanser (från kallt till varmt) så att man kan hitta en lampa som passar beroende på var den ska sitta. 

Den mest grundläggande belysningen i ett hem är allmänbelysningen, vilket ofta är i form av taklampor. Det som är viktigt när man väljer taklampor till sitt hem är rätt storlek, ta hänsyn till hur stor yta som ska belysas samt takhöjden. En för liten lampa kan lätt se otillräcklig ut medans en för stor lampa kan skymma sikten och bli något som man slår huvudet i. 

En taklampa som lyfter rummet där den sitter

Vill man ha en imponerande lampa som sätter prägel på exempelvis matrummet eller vardagsrummet så bör man införskaffa en Flos 2097. Det är en pampig lampa som drar till sig blickar direkt när man stiger in i rummet och den ger dessutom funktionellt och vackert ljus. På https://www.lampemesteren.se/2097-lamperne/ finns Flos 2097 och mängder av andra vackra designlampor av hög kvalitet.