vägmarkeringar

Få hjälp med vägmarkeringar och linjemålningar

Få hjälp med vägmarkeringar och linjemålningar

Få hjälp med vägmarkeringar och linjemålningar

När det är dags att vägmarkera en väg är det alltid smart att ta hjälp av ett företag som är experter på området. Svevia https://www.svevia.se/vagmarkering  är ett sådant företag som hjälper dig från första steget och utför arbetet med precision. Deras experter har lång erfarenhet av att måla linjer, symboler och andra markeringar på vägar för olika ändamål. Oavsett om du behöver linjer för att markera en parkeringsplats, körfältsmarkeringar för att tydligt definiera vägens kanter eller någon annan typ av markering, har deras team den kompetens och utrustning som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Behovsanalys

En behovsanalys och riskbedömningar genomförs innan något arbete utförs. Detta garanterar att den optimala och säkraste lösningen väljs för varje enskilt arbete, baserat på trafiksituationen och andra faktorer. Svevia har ett brett utbud av material att välja mellan, bland annat termoplastiska linjer, kallplastfärger, vattenbaserade färger och kemiskt bunden färg samt den senaste LED-belysningstekniken.

vägmarkeringar

Precision och professionalism

Svevias experter är mycket stolta över sitt arbete och strävar efter högsta möjliga precision när de målar linjer och symboler på vägar. De utbildas regelbundet för att ligga steget före den senaste utvecklingen inom tekniken för vägmarkering, så du kan vara säker på att ditt projekt utförs med största möjliga noggrannhet och säkerhet.

Eftervård och underhåll

Svevia erbjuder även eftervårdstjänster för att se till att dina markeringar förblir i perfekt skick under hela deras livslängd. Detta omfattar regelbundna inspektioner, rengöring och vid behov ommålning av markeringarna. Så du kan vara säker på att vägarna även om flera år kommer att se lika bra ut som nya.

 

Oavsett vilka krav du har kan Svevia erbjuda dig de perfekta vägmarkeringarna och linjemålningarna. Ring dem idag för att diskutera ditt projekt och få veta mer om hur de kan hjälpa dig. De ser fram emot att höra från dig!