CBD

Du har tre år på dig att leva precis som du vill. Vad gör du?

Du har tre år på dig att leva precis som du vill. Vad gör du?

Vad skulle du göra om du fick tre år då du kunde göra vad som helst, utan att behöva oroa dig för att få ihop ditt leverbröd?
Skulle du bara chilla eller ta tillfället i att förverkliga en av dina drömmar? Kanske lite av både och. För det är inte någon hemlighet att vi alla arbetar väldigt mycket, och inte alltid med det vi vill göra.

Leva ut drömmen

För dem som arbetar med sin passion är det förstås en annan femma. Då drivs man av att utforska potentialen i det man sysslar med. Däremot har man kanske inte riktigt samma känsla av stimulans när man bara arbetar för att få ihop pengar till mat och hyra. Frågan är då vad du skulle göra om du fick tre år på dig att göra vad som helst.

Vissa skulle som sagt säkerligen bara se dessa tre år flyga förbi och sedan återge till livet som det var förut. Inget fel i det egentligen, om det är det som man är ute efter. För andra skulle det kanske vara en period då man knöt närmare band till människorna som man har omkring sig.

Eller kanske gör du en riktad insats för att bättra på din hälsa med rätt kost och rörelse. Här kan ett tillskott som CBD-olja från https://raworganics.se/ komma väl till pass. Detta tillskott är såpass potent att det till och med kan hjälpa till med att mildra symptomen vid den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/.

Eller så är det nu du lägger i en extra växel och börjar jobba mot att kunna fortsätta göra det du vill när väl dessa tre år är över.

Det är kul att leka med tanken i fantasin, speciellt när man inser att man faktiskt kan börja jobba mot sina drömmar även om man inte får tre år på sig. Visst tar det en ansträngning, men i slutändan: Varför leva något annat liv än just det som vi vill leva?