affischer

Affischer med världskonsten hemma

Affischer med världskonsten hemma

Brukar du köpa utställningsaffischer från konstutställningar? En affisch med din konst som du gillar kan du lätt skaffa dig. Beställ ett verk av din favoritkonstnär också, konst som du kanske  riktigt har råd att köpa i original. Eller helt enkelt, som inte finns till salu.

Mona Lisa går ju inte att köpa, inte heller Guernica av Picasso, eller något annat världsberömt verk. Men de här verken är uppskattade av så många och det är helt underbart att få njuta av dem på affischer hemma varje dag. Beställ gärna affischer med dina favoritkonstverk och njut av dem på din egen vägg.

Är  du kreativ och vill skapa din affischer själv?

Vill du ha egna verk på väggarna hemma? Gillar du konceptet en vacker bild med en grafisk profil, kan du själv designa din affisch, precis som du vill ha den, i olika storlekar. Har du en bild som du tycker om, eller bara en text som betyder mycket för  dig? Skriv ner den och välj bakgrund, så får du en personlig och egendesignad  affisch att hänga hemma. Det kan också vara för ett särskilt ändamål, om du har startat en egen verksamhet och behöver affischer med olika budskap. “Stans bästa Second Hand hittar du här” eller “ Få dina hjul skiftade på 30 minuter”, eller vad det kan vara. 

Fotokonst, utan att ruinera sig

Fotokonst har blivit mer och mer populärt. En del foton går för svindlande summor. Foton är tacksamma, eftersom de inte skiljer sig nämnvärt utseendemässigt på en affisch eller ett fotopapper, jämfört med en oljemålning.

Många foton är svartvita och strama i stilen. Fotokonst passar i de flesta sammanhang och motiven är oändligt många. En svartvit bild tillsammans med en text är en fin  present till någon du tycker om. Det kan vara en fin dikt, kanske en du skrivit själv, eller några bevingade ord.